Ingrid Nijhuis

AANDACHT VOOR JEZELF

Geeft een betere gezondheid en een rustige gemoedstoestand.

Dat is makkelijker gezegd, dan gedaan. Wie kent het niet dat je te veel van je energie weggeeft aan een ander of je soms druk maakt over iets om later tot de ontdekking te komen dat je daardoor zelf geen energie meer over hebt.

In het verleden heb ik zelf door fibromyalgie ervaren wat het betekent om energie te verliezen. Door behandelingen van een complementair alternatief therapeut verbeterde dat weer snel. Enthousiast ben ik daarna zelf studies gaan volgen. In 2012 heb ik mij als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aan kunnen sluiten bij de beroepsvereniging batc.

Ik weet hoe belangrijk het is om er voor te zorgen dat alles goed ‘stroomt’ in je lichaam om meer in balans te komen. De balans vasthouden kan een hele kunst zijn, maar door lichaamsbewustwording, loslaten en een focus op ‘aandacht voor jezelf’ lukt dat wel. Want als de energie stroomt voelen we ons gezond en gelukkig. Wanneer er sprake is van pijn en ziekte dan is deze stroming afgenomen of geblokkeerd.

Als batc complementair therapeut verdiep ik mij voortdurend verder in diverse behandelmethoden die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren.

Met veel warmte, geduld en passie vanuit mijn hart geef ik behandelingen in een ontspannen en veilige sfeer. Mensen die mij al kennen, weten van mijn vermogen tot intuïtieve waarnemingen en dat ik mij goed kan inleven.

Mocht je graag nader kennis willen maken of een (online)consult af willen spreken ga dan naar de pagina contact om een afspraak met mij te maken.