Ervaringen

“IK KREEG WEER TOTALE ONTSPANNING”

Jennifer:   “Helaas ben ik erg gevoelig voor stress en vind ik het zelf lastig om helemaal te kunnen ontspannen. Toen ik voor het eerst een reiki-behandeling kreeg heeft me dat heel erg goed gedaan. Tijdens de reiki heb ik gemerkt, dat ik mij namelijk helemaal kan ontspannen. Gedurende de behandeling kreeg het ‘nadenken’ bij mij geen kans. Ik was volledig vrij van geest en het is heerlijk om eens een keer nergens aan te denken.

Een aantal maanden geleden heb ik een tweede reiki- behandeling gehad. Deze is mij ook zeer goed bevallen. Het is vooral prettig als je in een drukke periode zit. Tijdens de reiki kreeg ik ook weer die totale ontspanning en ben zelfs na een paar minuten in slaap gevallen. Diezelfde nacht heb ik ook heerlijk kunnen slapen. Ik werd uitgerust wakker en had volop energie om de dag goed te beginnen. Ik heb reiki dus als iets heel fijns mogen ervaren. Mocht ik eens weer in een stressvolle of drukke periode zitten, dan zal ik zeker weer om een behandeling vragen. Puur voor de rust, de ontspanning en voor nieuwe energie!”

 

“ERG ONTSPANNEN EN MEER IN BALANS”

Carien:   “Ik heb een aantal behandelingen gehad. Zowel reiki als quantum touch. In een zeer emotionele periode heb ik een paar reiki behandelingen ondergaan. Deze heb ik als heel ontspannen ervaren. Ik dacht even niet aan de dagelijkse zorgen, maar kwam er juist even helemaal los van. De dag na de behandeling was ik meestal moe, maar nog een dag later had ik meer energie dan de dag vóór de behandeling.

Ook heb ik een paar quantum touch behandelingen gehad. Tijdens de behandeling voelde ik pijn wegtrekken. Tevens voelde ik plekken die pijn gingen doen en daarmee aangaven dat ze behandeld wilden worden. Blokkades in mijn lichaam werden door de behandeling weggenomen. Zelfs een blokkade van 25 jaar geleden kwam met een reiki behandeling die plaats vond na een quantum touch behandeling “naar boven” en werd opgelost . In de weken na de behandeling voelde ik me erg ontspannen en meer in balans.”

 

“IK VOEL ME WEER RUSTIG”

Elma:   “Ik heb 3 jaar geleden tegen een burnout aan gezeten. Heel veel stress en nare dingen meegemaakt. Voor-geschreven anti-depressiva zag ik niet zo zitten om mijn problemen op te lossen. Mede door mijn interesse naar andere genezingsvormen dan de reguliere, kwam ik via Ingrid in aanraking met reiki.

Door haar behandelingen voel ik me weer rustig en in staat om helder na te denken. Tijdens een behandeling voelde ik de energie stromen waar ik deze nodig heb, vooral bij mijn oren (vaak oorontsteking) en bij mijn hoofd (stressvolle situaties). Na de behandeling was ik erg moe en sliep ik altijd erg goed. En de dagen erna had ik volop energie.

Inmiddels ben ik me verder in reiki gaan verdiepen en ik ga nu zelf een cursus reiki 1e graads doen. Ingrid succes met je praktijk en bedankt voor je raad en steun!”

 

“WEER HELEMAAL OPGELADEN”

Astrid:   “De behandeling had veel impact. Wat heel fijn was, is dat je geholpen hebt mijn energie weer op te laden, sindsdien ben ik minder moe, maar belangrijker: ik ben niet meer te moe om goed naar mijn lichaam te luisteren. Veel dank voor je hulp en het doorgeven van energie!”

 

“VEEL BAAT GEHAD BIJ VOEDINGSADVIES”

Leonieke:   “Ik ben bij Ingrid gekomen, omdat ik last had van vermoeidheidsklachten. Ze heeft mij behandeld met Reiki & ik heb tevens voedingsadvies gekregen. De Reiki behandelingen maakten veel los, maar ik kreeg er ook energie van. Ik heb ze als zeer ontspannen ervaren. Het was vooral erg fijn om even helemaal te ontspannen nergens aan denken. Voor de behandelingen voelde ik me vaak gejaagd en mijn hoofd zat helemaal vol. Tijdens en na de behandelingen werd ik rustiger. Een erg fijne ervaring!

Ook bij het voedingsadvies heb ik veel baat gehad. Ik wist al dat ik gevoelig was voor een aantal producten, maar er waren nog een aantal andere dingen waar ik op moest gaan letten. In het begin vond ik het vooral erg lastig en toch went het wel. Zeker omdat ik merkte dat ik meer energie kreeg, daarnaast werden mijn darmen veel rustiger.

Al met al zijn de behandelingen voor mij zeer positief geweest!

Ik voelde me al snel anders.”

 

“ONTZETTEND FIJNE BEHANDELING”

Joke:   “Een poosje terug heb ik jou ontmoet bij de open dag van het Hof van Axen. Je hebt mij ‘s middags toen een ontzettend fijne behandeling gegeven met Quantum Touch. Je zei toen dat je veel spanning rechts bij mijn hoofd voelde. Ik wilde je toch even laten weten, hoe het me vergaan is. Ik kreeg het inderdaad meteen na de behandeling koud, zoals je al gezegd had.

Toen ik thuis kwam was ik zo ontspannen dat ik 2 1/2 uur heb liggen slapen! Wat ik blijkbaar hard nodig had na een aantal weken niet goed kunnen slapen. Ik wil je alsnog even hartelijk bedanken voor de tijd en aandacht die je die middag gegeven hebt.”