Aanbevelingen

IK KREEG WEER TOTALE ONTSPANNING

Mevr. P. :   “Helaas ben ik erg gevoelig voor stress en vind ik het zelf lastig om helemaal te kunnen ontspannen. Toen ik voor het eerst een behandeling kreeg heeft me dat heel erg goed gedaan. Tijdens de behandeling heb ik gemerkt, dat ik mij namelijk helemaal kan ontspannen rn kreeg het ‘nadenken’ bij mij geen kans. Ik was volledig vrij van geest en het is heerlijk om eens een keer nergens aan te denken.

Een aantal maanden geleden heb ik nog een behandeling gehad. Deze is mij ook zeer goed bevallen. Het is vooral prettig als je in een drukke periode zit. Tijdens de behandeling kreeg ik ook weer die totale ontspanning en ben zelfs na een paar minuten in slaap gevallen. Diezelfde nacht heb ik ook heerlijk kunnen slapen. Ik werd uitgerust wakker en had volop energie om de dag goed te beginnen. Ik heb het consult dus als iets heel fijns mogen ervaren. Mocht ik eens weer in een stressvolle of drukke periode zitten, dan zal ik zeker weer om een behandeling vragen. Puur voor de rust, de ontspanning en voor nieuwe energie!”

 

ERG ONTSPANNEN EN MEER IN BALANS

Mevr. C. :    “In een zeer emotionele periode heb ik een paar behandelingen ondergaan. Deze heb ik als heel ontspannen ervaren. Ik dacht even niet aan de dagelijkse zorgen, maar kwam er juist even helemaal los van. De dag na de behandeling was ik meestal moe, maar nog een dag later had ik meer energie dan de dag vóór de behandeling.

Tijdens de behandeling voelde ik pijn wegtrekken. Zelfs oude pijn van 25 jaar geleden kwam bij de behandeling “naar boven” en werd opgelost . In de weken na de behandeling voelde ik me erg ontspannen en meer in balans.”

 

IK VOEL ME WEER RUSTIG

Mevr. K. :   “Ik heb tegen een burnout aan gezeten. Heel veel stress en nare dingen meegemaakt. Om mijn problemen op te lossen en mijn interesse naar andere aanvullende genezingsvormen, kwam ik bij Ingrid.

Door haar behandelingen voel ik me weer rustig en in staat om helder na te denken. Tijdens een behandeling voelde ik de energie stromen waar ik deze nodig heb. Na de behandeling was ik erg moe en sliep ik altijd erg goed. En de dagen erna had ik volop energie.

Ingrid succes met je praktijk en bedankt voor je raad en steun!”

 

WEER HELEMAAL OPGELADEN

Mevr. A. :   “De behandeling had veel impact. Wat heel fijn was, is dat je mij geholpen hebt , sindsdien heb ik meer energie, maar belangrijker: ik ben niet meer te moe om goed naar mijn lichaam te luisteren. Veel dank voor je hulp en het doorgeven van energie!”

 

IK VOELDE ME AL SNEL ANDERS

Mevr. K. :   “Ik ben bij Ingrid gekomen, omdat ik last had van vermoeidheidsklachten. Ze heeft mij behandeld en ik heb tevens voedingsadvies gekregen. De behandelingen maakten veel los, maar ik kreeg er ook energie van. Ik heb ze als zeer ontspannen ervaren. Het was vooral erg fijn om even helemaal te ontspannen nergens aan denken. Voor de behandelingen voelde ik me vaak gejaagd en mijn hoofd zat helemaal vol. Tijdens en na de behandelingen werd ik rustiger. Een erg fijne ervaring!

Ook bij het voedingsadvies heb ik veel baat gehad. Ik wist al dat ik gevoelig was voor een aantal producten, maar er waren nog een aantal andere dingen waar ik op moest gaan letten. In het begin vond ik het vooral erg lastig en toch went het wel. Zeker omdat ik merkte dat ik meer energie kreeg, daarnaast werden mijn darmen veel rustiger.

Al met al zijn de behandelingen voor mij zeer positief geweest!

Ik voelde me al snel anders.”

 

ONTZETTEND FIJNE BEHANDELING

Mevr. S. :   “Een poosje terug heb ik jou ontmoet. Je hebt mij een ontzettend fijne behandeling gegeven.

Toen ik thuis kwam was ik zo ontspannen dat ik 2 1/2 uur heb liggen slapen! Wat ik blijkbaar hard nodig had na een aantal weken niet goed kunnen slapen. Ik wil je alsnog even hartelijk bedanken voor de tijd en aandacht die je gegeven hebt.”

 

VAN HARTE AANBEVOLEN

Mevr. V. :   “Ik heb in 2019 kennis gemaakt met Ingrid Nijhuis  – Natuurgeneeskundig Therapeut via een vriendin die enige consulten bij haar had gehad en heel veel baat erbij heeft ervaren.

Zelf heb ik toen vrij snel een afspraak gemaakt. Ik kan Ingrid aanbevelen als een zeer plezierige, integere therapeute met enorme kennis van zaken op het gebied van helen, begeleiden, lichamelijke klachten en nog veel meer!”